Αρχική Σελίδα

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το προϊόν και η υπηρεσία ήταν άριστα. ήρθε στην Κολομβία χωρίς πολλά προβλήματα (ακριβώς προβλήματα aduana). .supplier 100%

—— Πουπουλόπαπια Γρανάδα

Όλα παραδόθηκαν στον τέλειο όρο. Μετά από τη συνέλευση, επιβεβαίωσα τη λειτουργία. Σας ευχαριστώ για αυτό το προϊόν.

—— Αίθουσα του Josiah

Όλα πήγαν όπως αναμενόταν και το προϊόν έφθασε σε καλή κατάσταση. 3NH είναι καλός προμηθευτής και θα τους χρησιμοποιήσω σίγουρα στο μέλλον.

—— Mihai Paunescu

T60 (5) χρωματίστε το ελαφρύ κιβώτιο - 600 φω'τα χιλ. -5 που φαίνεται το ίδιο όπως την εικόνα

—— Penney Ubieta

η καλή απόδοση και θα αγοράσει ένα άλλο ένα σύντομα.

—— Stuart Serchuk

Hermoso de brillo ES Medidor

—— Τηλεπικοινωνίες του Μαυρίκιου

Πήρα πρότυπο HG60 σχολιάζω το μετρητή. είναι καλό να εξεταστεί η ερμηνεία στο προϊόν μετάλλων μας μετά από το επίστρωμα σκονών. ευχαριστώ πολύ

—— Απότομος βράχος Lai

Τυποποιημένο ελαφρύ παράθυρο μετάδοσης θεατών χρώματος, τύπος: HC5100/HC3100 Πήρα αυτό το ελαφρύ κιβώτιο, και ελειτούργησε πολύ καλά όπως το ελαφρύ κιβώτιο DNP. Θα το χρησιμοποιήσω για τα διαφανή διαγράμματα δοκιμής μας συχνά.

—— Klaus Kohl

Καλό morning^^ Σας ευχαριστώ για το προϊόν σας. Σας ευχαριστώ για την αποστολή μου ενός καλού προϊόντος. Έχετε μια μεγάλη ημέρα σήμερα.

—— Kim Hee-hee-jung

Έχουμε λάβει τη μηχανή σε καλή κατάσταση. (NR110, Τ 60(4))

—— Woot Usanachitt

2 spectrophotometer εξοπλισμού NS810 και ελαφρύ το κιβώτιο T60+ λειτουργούν το πρόστιμο. Θα σας έρθω σε επαφή με όταν χρειάζομαι τη βοήθεια.

—— Πάτρικ Unifine

Σας ευχαριστώ για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας και τη θαυμάσια υπηρεσία που επιτρέπετε πρότυπο COLORIMETER NR145. Όλα λειτουργούν το πρόστιμο, όπως αναμενόμενος. Για τώρα δεν χρειαζόμαστε έναν μετρητή ερμηνείας. Αλλά, θα το λάβω υπόψη για τα μελλοντικά πειράματα και θα σας συστήσω σε άλλους συναδέλφους.

—— Kristof Holsteens

γεια Melorae λειτουργεί το πρόστιμο. σας ευχαριστούμε σεβασμοί Chia

—— CHIA

Έχουμε το φασματόμετρο YS3060 και λειτουργεί το πρόστιμο

—— Ruslanas Fadiuškinas

Δοκιμάζουμε colorimeter NR110 και τα αποτελέσματα είναι τόσο καλά αυτή τη στιγμή. Τώρα, ψάχνουμε ένα άλλο colorimeter με τη μέθοδο 45º. Θα θέλαμε αυτό το colorimeter είμαστε φορητοί και τόσο πλήρεις όσο μπορείτε επειδή θα είναι για τις δοκιμές εργαστηρίων.

—— Judith Sanchez

Γεια Melorae Βέβαια, όλα είναι λεπτά, προετοιμάζουμε ένα καλό περιβάλλον δοκιμής για την παραγωγή για να ελέγξουμε την ποιότητα των συναρμολογημένων προϊόντων. Το διάγραμμα είναι θεμελιώδες!

—— Ανώτατο Massimiliano Marchionni

Φαίνεται καλός σας ευχαριστεί

—— Duane Eigbrett

Ο διευθυντής πωλήσεων - Melorae Huang ήταν πολύ απαντητικό και προσαρμόζοντας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την υποστήριξη που παρείχε. Spectrophotometer ns800, μέχρι στιγμής, φαίνεται να λειτουργεί καλά για την εφαρμογή μέτρησης χρώματος δέρματος. Το λογισμικό επιτρέποντας στο όργανο για να επικοινωνήσει με τον υπολογιστή θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο και το εγχειρίδιο θα μπορούσε να είναι πιό λεπτομερές.

—— Carlos Tekax

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το προϊόν NHG268 σχολιάζω το μετρητή και την παράδοση. Αποκτημένος του σε μια λιγότερο από εβδομάδα. Εργάζεται καθώς αυτό πρέπει και φαίνεται όπως υψηλό - ποιότητα. Recommed αυτό ❤️

—— Ariman Ομάρ

Γεια ακριβώς για να σας ενημερώσει. Πήραμε το ελαφρύ κιβώτιο! :) σας ευχαριστήστε!

—— Nyla Burgos

Έχετε μια συμπαθητική ημέρα σε σας:) Αγαπητή Κυρία Melorae, έχουμε μάθει να καθορίζουμε τις τιμές L*A*B και CMYK. Χρησιμοποιούμε ενεργά ένα spectrodensitometer, αυτή η συσκευή μας βοηθά πολλή στην εργασία μας. Αλλά έχουμε μια ερώτηση.

—— Αναστασία

Γεια εκεί κα Melorae Huang, πήραμε ήδη το spectophotometer. Είναι ακόμα στο κιβώτιο δεδομένου ότι η κυβέρνησή μας πήρε την απόφαση αναστέλλει τις μη ουσιαστικές δραστηριότητες που οφείλονται το νέο coronavirus για να αποτρέψει την εξάπλωση της ασθένειας, μεταξύ των μέτρων anothers. Θα είμαστε στο lockdown μέχρι στις 31 Μαρτίου. Έτσι μόλις εξετάσαμε θα σας ενημερώσουμε.

—— Melvin

Αγαπητό Melorae, Καλά - λαμβανόμενος. Σας ευχαριστούμε! Με φιλικούς χαιρετισμούς, Eva

—— EVA

Αγαπητό Meloare, Ευχαριστίες για το μήνυμά σας. Το ελαφρύ κιβώτιο T60+ λειτουργεί το πρόστιμο. Καμία ανάγκη για πιό σε αυτό το στάδιο, θα σας έρθω σε επαφή με σε περίπτωση αναγκών Με φιλικούς χαιρετισμούς Joel

—— Joel

Μακροπρόθεσμος από το μήνυμα las μας. Η συσκευή ns820 λειτουργεί κατάλληλα και ο πελάτης είναι resonably ευχαριστημένος από την. Υπάρχουν μερικές πτυχές στο λογισμικό που θα προτιμήσουν για να είναι λίγο διαφορετικό αλλά εγώ βρήκαν μερικά workarounds όταν συνέβη. Καλοί σεβασμοί, Mihai

—— Mihai

Η μονάδα colorimeter NH310 λειτουργεί καλά.

—— Ivan Khor (ο κ.)

Πολλές ευχαριστίες για ενδιαφερόμενό σας, απασχολούμαι σε ευχάριστο με NHG268 σας πάλι,

—— RS Surakit

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  3nh (ThreeNH) & TILO έχει 8 γραμμές παραγωγής για να κατασκευάσει τα διαφορετικά είδη colorimeter προτύπων, spectrophotometer, να σχολιάσει το μετρητή, το ελαφριά κιβώτιο χρώματος και τα διαγράμματα δοκιμής με υψηλό - ποιότητα και υψηλή ακρίβεια.

   

   

  Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Εντοπίζουμε δύο εργοστάσια στην πόλη Shenzhen και Dongguan και έχουμε επίσης τα γραφεία στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και Suzhou. 

   

  Κάθε όργανο ελέγχεται αυστηρά από QC μας το τμήμα και όλοι είναι με QC που περνούν, και έχουμε τον εσωτερικό και εξουσιοδότησης έλεγχο για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα. 

   

  Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Πριν από την αποστολή, η ομάδα πωλήσεών μας θα επιβεβαιώσει ότι οι λεπτομέρειες με τους πελάτες για να εξασφαλίσουν όλα είναι σωστές. Υποστηρίζουμε όλους τους πελάτες και τους πράκτορες με την καλύτερες υπηρεσία και την ποιότητά μας. 

   

  Χαιρετίστε στη διαταγή τα αγαθά από 3nh. 

 • OEM / ODM

  Η παγκόσμια αυτοκίνητη αγορά εξαρτάται όλο και περισσότερο από μια λεπτή ισορροπία των παγκόσμιων δικτύων ανεφοδιασμού και για τα τμήματα cOem και aftermarket. Για να συναντήσουν τις καταναλωτικές ζητήσεις τα προϊόντα πρέπει να εκθέσουν τη συνεπή αρμονία χρώματος. Αυτό απαιτεί την ακριβή τεχνολογία μέτρησης μεταξύ των θέσεων και επί των τόπων συνελεύσεων. 3nh παρέχει την ενοργάνωση για διοικητικών επαλήθευσης και ποιότητας χρώματος την εξασφάλιση καθώς επίσης και το λογισμικό που επιτρέπει στους κατασκευαστές για να παραγάγει τις σε πραγματικό χρόνο αναγνώσεις που επισπεύδουν την επεξεργασία.

   

  1. Ευπρόσδεκτος cOem & ODM!

  2. Εύκαμπτη πολιτική στους διανομείς.

  3. Επαγγελματική και ισχυρή ομάδα Ε&Α

  4. Τεχνολογίες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

  5. Δεχτείτε τη μικρή διαταγή

  6. Προτρέψτε την παράδοση

  7. Επαγγελματική γρήγορη απάντηση

 • Ε & Α

  Η Co. τεχνολογίας Shenzhen 3nh (Threenh), ΕΠΕ είναι δεσμευμένη στην παροχή της υψηλής ποιότητας μέτρησης χρώματος και των διοικητικών προϊόντων και των λύσεων. Η τεχνολογική καινοτομία είναι η πηγή για την ανάπτυξη 3nh. 3nh έχει μια υψηλή μορφωμένη ομάδα Ε&Α που προσπαθεί για την τελειότητα, τη προηγμένη τεχνολογία και την ομαδική εργασία. 3nh πάντα επιμείνετε στη τεχνολογική καινοτομία, την ανεξάρτητες έρευνα και την ανάπτυξη. Και τώρα, 3nh έχει έναν μεγάλο αριθμό διπλώματος ευρεσιτεχνίας technologie όπως επόμενος:
   

  Εκτεταμένος μετρώντας το άνοιγμα
  Κάμερα για την εντόπιση
  Οπτική πορεία για την εντόπιση

  Αυτόματη άσπρη βαθμολόγηση

  Αυτόματος διακόπτης SCE/SCE

   

  Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Melorae

Τηλ.:: 13925280965

Φαξ: 86-755-2719-0609

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)