Γραμμή Παραγωγής

3nh (ThreeNH) & TILO έχει 8 γραμμές παραγωγής για να κατασκευάσει τα διαφορετικά είδη colorimeter προτύπων, spectrophotometer, να σχολιάσει το μετρητή, το ελαφριά κιβώτιο χρώματος και τα διαγράμματα δοκιμής με υψηλό - ποιότητα και υψηλή ακρίβεια.

 

 

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Εντοπίζουμε δύο εργοστάσια στην πόλη Shenzhen και Dongguan και έχουμε επίσης τα γραφεία στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και Suzhou. 

 

Κάθε όργανο ελέγχεται αυστηρά από QC μας το τμήμα και όλοι είναι με QC που περνούν, και έχουμε τον εσωτερικό και εξουσιοδότησης έλεγχο για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα. 

 

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Πριν από την αποστολή, η ομάδα πωλήσεών μας θα επιβεβαιώσει ότι οι λεπτομέρειες με τους πελάτες για να εξασφαλίσουν όλα είναι σωστές. Υποστηρίζουμε όλους τους πελάτες και τους πράκτορες με την καλύτερες υπηρεσία και την ποιότητά μας. 

 

Χαιρετίστε στη διαταγή τα αγαθά από 3nh. 

OEM / ODM

Η παγκόσμια αυτοκίνητη αγορά εξαρτάται όλο και περισσότερο από μια λεπτή ισορροπία των παγκόσμιων δικτύων ανεφοδιασμού και για τα τμήματα cOem και aftermarket. Για να συναντήσουν τις καταναλωτικές ζητήσεις τα προϊόντα πρέπει να εκθέσουν τη συνεπή αρμονία χρώματος. Αυτό απαιτεί την ακριβή τεχνολογία μέτρησης μεταξύ των θέσεων και επί των τόπων συνελεύσεων. 3nh παρέχει την ενοργάνωση για διοικητικών επαλήθευσης και ποιότητας χρώματος την εξασφάλιση καθώς επίσης και το λογισμικό που επιτρέπει στους κατασκευαστές για να παραγάγει τις σε πραγματικό χρόνο αναγνώσεις που επισπεύδουν την επεξεργασία.

 

1. Ευπρόσδεκτος cOem & ODM!

2. Εύκαμπτη πολιτική στους διανομείς.

3. Επαγγελματική και ισχυρή ομάδα Ε&Α

4. Τεχνολογίες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

5. Δεχτείτε τη μικρή διαταγή

6. Προτρέψτε την παράδοση

7. Επαγγελματική γρήγορη απάντηση

Ε & Α

Η Co. τεχνολογίας Shenzhen 3nh (Threenh), ΕΠΕ είναι δεσμευμένη στην παροχή της υψηλής ποιότητας μέτρησης χρώματος και των διοικητικών προϊόντων και των λύσεων. Η τεχνολογική καινοτομία είναι η πηγή για την ανάπτυξη 3nh. 3nh έχει μια υψηλή μορφωμένη ομάδα Ε&Α που προσπαθεί για την τελειότητα, τη προηγμένη τεχνολογία και την ομαδική εργασία. 3nh πάντα επιμείνετε στη τεχνολογική καινοτομία, την ανεξάρτητες έρευνα και την ανάπτυξη. Και τώρα, 3nh έχει έναν μεγάλο αριθμό διπλώματος ευρεσιτεχνίας technologie όπως επόμενος:
 

Εκτεταμένος μετρώντας το άνοιγμα
Κάμερα για την εντόπιση
Οπτική πορεία για την εντόπιση

Αυτόματη άσπρη βαθμολόγηση

Αυτόματος διακόπτης SCE/SCE

 

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Αφήστε ένα μήνυμα