Αρχική Σελίδα

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ
3nh, η εικόνα είναι όλες Tilo και ημιτόνου καταχωρημένα εμπορικά σήματα της επιχείρησης. Η Co. τεχνολογίας ThreeNH Shenzhen, ΕΠΕ (το www.3nh.com) είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Είναι μια μεγάλη επιχείρηση εμπορικών σημάτων που ενσωματώνεται από το διάσημο εμπορικό σήμα «3nh» και «Tilo» στη βιομηχανία μέτρησης χρώματος από την άποψη της σωστής στιγμής, της σωστής θέσης, και των σωστών ανθρώπων. Η επιχείρηση πηγής της επιχείρησης ιδρύθηκε το 1998. Για πολύ καιρό, έχει ειδικευτεί στην Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία στο διοικητικό τομέα χρώματος.
 
3nh είναι μεγάλης κλίμακας κατασκευαστής του μετρητή διαφοράς χρώματος στην Κίνα. Οι κύριες σειρές προϊόντων της περιλαμβάνουν: Spectrophotometer κιγκλιδωμάτων σειράς TS, spectrophotometer κιγκλιδωμάτων σειράς YS (φορητό/υπολογιστής γραφείου), φορητό spectrophotometer σειράς NS, φορητό colorimeter σειράς NH, φορητό colorimeter σειράς NR Τα ελαφριά γραφεία εμπορικών σημάτων Tilo έχουν μια μεγάλες Ε&Α, μια παραγωγή και μια βάση πωλήσεων, και η παραγωγή και οι πωλήσεις της είναι πάντα στον ηγέτη για πολύ καιρό Η εικόνα ημιτόνου είναι ένα εμπορικό σήμα της επιχείρησης για να προσφέρει το διάγραμμα δοκιμής εικόνας, το λογισμικό δοκιμής και τις λύσεις, συμπεριλαμβανομένου του ανεξάρτητου διαγράμματος δοκιμής ψηφίσματος Ε&Α και παραγωγής υψηλής ευκρίνειας iso12233 και άλλη πλήρης σειρά διαγράμματος δοκιμής, τυποποιημένων πηγών φωτός, λογισμικού δοκιμής και εικόνας ημιτόνου λύσεων κ.λπ. δοκιμής έχει ένα επαγγελματικό εργαστήριο δοκιμής εικόνας. Και 3nh έχει επίσης πολλές εσωτερικές καινοτόμες τεχνολογίες για το μετρητή ερμηνείας, με υψηλό, μέσος και χαμηλός σχολιάστε την αυτόματη λειτουργία μετατροπής. Περιλαμβάνει την οικονομική σειρά Hg μεγάλης οθόνης, μεγάλη σειρά οθόνης αφής NHG με τη στιλπνή βαθμολογημένη πίνακας λειτουργία, οικονομική ψηφιακή σειρά YG.
 
Η επιχείρηση είναι επίσης ο εξουσιοδοτημένος πράκτορας της Philips και Sylvania. Όλα τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην πλαστική ηλεκτρονική, το χρώμα και το μελάνι, υφαντικός και τη βαφή, το έγγραφο εκτύπωσης, τα τρόφιμα, την ιατρική, τα καλλυντικά, τη επιστημονική έρευνα, τα σχολεία, τα εργαστήρια, τους οπτικούς εξεταστικούς εικόνας, και άλλους τομείς. Η επιχείρηση έχει συλλέξει έναν μεγάλο αριθμό ιδιαίτερα ταλαντούχων επαγγελματιών στη βιομηχανία, που υποβάλλεται αίτηση για πολλά καινοτόμα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και έχει τα δικαιώματα βασικής τεχνολογίας και πνευματικής ιδιοκτησίας των προϊόντων εικόνας 3nh, Tilo και ημιτόνου.

 

Το ThreeNH είναι ομάδα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων επιχειρήσεων όπως επόμενο:

 

Co. τεχνολογίας Shenzhen 3nh, ΕΠΕ

Co. τεχνολογίας εικόνας ημιτόνου Shenzhen, ΕΠΕ

Co. τεχνολογίας Tilo Shenzhen, ΕΠΕ
COLORCONTROLLER HK ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ

 

 

Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

3nh (ThreeNH) & TILO έχει 8 γραμμές παραγωγής για να κατασκευάσει τα διαφορετικά είδη Spectrophotometer προτύπων, Colorimeter, να σχολιάσει το μετρητή, το ελαφρύ κιβώτιο χρώματος, το διάγραμμα δοκιμής ανάλυσης με υψηλό - ποιότητα και την υψηλή ακρίβεια.

 

Η τεχνολογική καινοτομία είναι η πηγή για την ανάπτυξη 3nh (ThreeNH) & TILO. 3nh (ThreeNH) & TILO έχει μια υψηλή μορφωμένη ομάδα Ε&Α που προσπαθεί για την τελειότητα, τη προηγμένη τεχνολογία και την ομαδική εργασία.

 

3nh προϊόντα

 

Η ποιότητα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της επιχείρησής μας, και κάθε όργανο 3nh (ThreeNH) & TILO θα ελεγχθεί από QC μας το τμήμα. Μόνο QC το πέρασμα, όλα τα όργανα θα πάει στην αποθήκη εμπορευμάτων για την αποστολή.

 

3nh

 

3nh εμμένει «λαϊκός, πελάτης πρώτα, τεχνολογική καινοτομία, στην επιχειρησιακή φιλοσοφία βιώσιμης ανάπτυξης» για να ικανοποιήσει την απαίτηση πελατών συνεχώς, για να δημιουργήσει την αξία για τους πελάτες και για να επιτύχει τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση και την κοινή ανάπτυξη.

 

Έννοια υπηρεσιών:

* Εστίαση στο χρώμα για 20 έτη για να το βελτιώσουν.

* Η ακεραιότητα κερδίζει τον κόσμο.

* Συνεχής καινοτομία έρευνας και ανάπτυξης για την τελειότητα.

* Συνεχώς δημιουργήστε την αξία για τους πελάτες.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

1998 καθιερωμένη Co. τεχνολογίας Shenzhen TILO, ΕΠΕ

1999- 2011 ίδρυσε το κέντρο Ε&Α 3nh, διαδοχικά αναπτυγμένα colorimeters σειράς NH/NR, spectrophotometers σειράς NS, οι σειρές NHG/HG σχολιάζουν το διάγραμμα δοκιμής ψηφίσματος μετρητών και σειρών NQ/NE.

2012- 2016 μετά από 4 έτη Ε&Α και επένδυση, καθιερωμένη εικόνα ημιτόνου για να παραγάγει τα διάφορα διαγράμματα δοκιμής.

2017- 2018 spectrophotometer κιγκλιδωμάτων σειράς έναρξης YS30/YS45 και προς είναι διεθνής επιχείρηση ομάδας.

2019 spectrophotometer υπολογιστών γραφείου σειράς έναρξης YS60 και οι σειρές YG ψηφιακές σχολιάζουν το μετρητή. 

2020 spectrodensitometer σειράς YD έναρξης/spectrophotometer υπολογιστών γραφείου μη-επαφών/χρωματικής προσαρμογής λογισμικό Pecolor.

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : 3nh & TILO & Sineimage

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 10000-50000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Certifications:: CE, ISO 9001, ROHS, FCC, TUV, SCM

Original: Made-in-China

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις