• Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
  Πουπουλόπαπια Γρανάδα
  Το προϊόν και η υπηρεσία ήταν άριστα. ήρθε στην Κολομβία χωρίς πολλά προβλήματα (ακριβώς προβλήματα aduana). .supplier 100%
 • Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
  Αίθουσα του Josiah
  Όλα παραδόθηκαν στον τέλειο όρο. Μετά από τη συνέλευση, επιβεβαίωσα τη λειτουργία. Σας ευχαριστώ για αυτό το προϊόν.
 • Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
  Mihai Paunescu
  Όλα πήγαν όπως αναμενόταν και το προϊόν έφθασε σε καλή κατάσταση. 3NH είναι καλός προμηθευτής και θα τους χρησιμοποιήσω σίγουρα στο μέλλον.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Melorae
Τηλεφωνικό νούμερο : 13925280965
whatsapp : +8613925280965

YE0188 Χ διαβατήριο Colorchecker ιεροτελεστίας, διάγραμμα δοκιμής ψηφίσματος χρώματος φωτογραφιών

Τόπος καταγωγής Shenzhen Κίνας
Μάρκα 3nh - SineImage
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου YE0188
Ποσότητα παραγγελίας min 1 η/υ
Τιμή Please send inquiry
Συσκευασία λεπτομέρειες ασφαλής συσκευασία
Χρόνος παράδοσης 1-4 ημέρες
Όροι πληρωμής T / T
Δυνατότητα προσφοράς 1000 τεμ ανά εβδομάδα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υλικό Φωτογραφικό έγγραφο υψηλής ανάλυσης Κατηγορία Αντανακλαστικός/Transmisive
Αποτελεσθείτε 18 μπαλώματα χρώματος και μια γκρίζα κλίμακα 6 βημάτων. Μέγεθος 21.59*27.94cm
Όνομα Χ διαβατήριο ιεροτελεστίας colorchecker
Υψηλό φως

διάγραμμα ψηφίσματος καμερών

,

διάγραμμα δοκιμής καμερών

,

Χ διάγραμμα δοκιμής ψηφίσματος χρώματος φωτογραφιών ιεροτελεστίας

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

YE0188 (Χ-ιεροτελεστία ColorChecker) διάγραμμα δοκιμής χρώματος διαγραμμάτων απόδοσης χρώματος διαγραμμάτων χρώματος φωτογραφιών διαβατηρίων 24 colorchecker

 

Το YE0188 σχεδιάστηκε με σεβασμό καλά - γνωστό “ColorChecker”. Χρησιμοποιημένο στη φωτογραφία, την ταινία και τη TV, το διάγραμμα αποτελείται από 18 μπαλώματα χρώματος και μια γκρίζα κλίμακα 6 βημάτων.

Χρησιμοποίηση του διαγράμματος απόδοσης χρώματος ColorChecker

 

 

Ο τελικός σκοπός οποιασδήποτε διαδικασίας της φωτογραφίας, των ηλεκτρονικών εκδόσεων, της εκτύπωσης, ή της τηλεόρασης είναι να αναπαραχθούν όλα τα χρώματα τέλεια. Εντούτοις, η απόδοση χρώματος είναι ένα πολύ υποκειμενικό θέμα.

Για να βοηθήσουν να κρίνουν σημαντικές την απόδοση χρώματος, συνολικά μη υποκειμενικά πρότυπα της σύγκρισης απαιτούνται. Το διάγραμμα ColorChecker παρέχει τα αναγκαία πρότυπα με τα οποία να συγκρίνει, να μετρήσει και να αναλύσει τις διαφορές στην αναπαραγωγή χρώματος στις διάφορες διαδικασίες.

Το ColorChecker είναι μια checkerboard σειρά 24 επιστημονικά έτοιμων χρωματισμένων τετραγώνων σε ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων. Πολλά από αυτά τα τετράγωνα αντιπροσωπεύουν τα φυσικά αντικείμενα του ειδικού ενδιαφέροντος, όπως το ανθρώπινοι δέρμα, το φύλλωμα και ο μπλε ουρανός. Αυτά τα τετράγωνα είναι όχι μόνο το ίδιο χρώμα με τα αντίστοιχά τους, αλλά και απεικονίζουν το φως ο ίδιος τρόπος σε όλα τα μέρη του ορατού φάσματος. Λόγω αυτού του μοναδικού χαρακτηριστικού γνωρίσματος, τα τετράγωνα θα ταιριάξουν με τα χρώματα των φυσικών αντικειμένων κάτω από οποιοδήποτε φωτισμό και οποιαδήποτε διαδικασία αναπαραγωγής χρώματος.

Το διάγραμμα ColorChecker παρέχει έναν εύκολο τρόπο να αναγνωριστούν και να αξιολογηθούν οι πολλοί παράγοντες που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην αναπαραγωγή χρώματος. Για να αξιολογήσετε την επίδραση της ποικιλίας οποιουδήποτε δεδομένου παράγοντα, συγκρίνετε απλά την εικόνα χρώματος του διαγράμματος όπως εμφανίζεται στη φωτογραφία, την τηλεοπτική εικόνα, το όργανο ελέγχου υπολογιστών, ή το τυπωμένο δείγμα - με το πραγματικό ColorChecker. Αυτή η σύγκριση μπορεί να γίνει οπτικά ή μέσω των μετρήσεων οπτικής πυκνότητας.

Το ColorChecker είναι καθορισμένα τόσο μεμονωμένα τετράγωνα είναι αρκετά μεγάλο να μετρηθεί με ένα πυκνόμετρο. Πολλές μεταβλητές μπορούν να επηρεάσουν το είδος φωτός που απεικονίζεται από το ColorChecker. Αυτοί περιλαμβάνουν τη φασματική φύση των πηγών φωτός και των κοντινών αντικειμένων που μπορούν να απεικονίσουν το φως προς το διάγραμμα ή ειδάλλως να έχουν επιπτώσεις στο φωτισμό. Επίσης, οι φακοί καμερών μπορούν να χρωματιστούν ελαφρώς, ή μπορούν να συλλέξουν το περιπλανώμενο φως από έξω από το ColorChecker. Ο τύπος ταινίας, εξοπλισμού, επεξεργασίας, και (στη γραφική αναπαραγωγή τεχνών) μελανιού εκτύπωσης μπορεί επιπλέον να έχει επιπτώσεις στην απόδοση χρώματος. Ακόμη και η ίδια η εμφάνιση του ColorChecker και του imaged αντιγράφου της μπορεί να επηρεαστεί με την εξέταση των όρων.

Αναφέρουμε αυτές τις μεταβλητές έτσι ώστε όταν χρησιμοποιείτε το ColorChecker, γνωρίζετε τις και θα λάβετε μέτρα για να τις ελέγξετε. Κατά αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να ξέρετε ποιες διαφορές στην απόδοση χρώματος μπορούν να αποδοθούν στην οποία μέρη του συστήματός σας. Σαφώς, μπορεί να πρέπει να κάνετε διάφορη την ελεγχόμενη δοκιμή για να αποτελέσετε τις ακούσιες παραλλαγές στη διαδικασία.

 

Προτεινόμενες εφαρμογές

Φωτογραφία

1. Φωτογραφίστε το διάγραμμα ColorChecker χρησιμοποιώντας την ταινία τυπωμένων υλών χρώματος κάτω από δύο διαφορετικούς τύπους φωτισμών για να παραγάγει τις τυπωμένες ύλες χρώματος. Συγκρίνετε τις εικόνες (ή τις μετρημένες πυκνότητες αντανάκλασης των αντίστοιχων περιοχών στις τυπωμένες ύλες) για να αξιολογήσετε την επίδραση του μεταβαλλόμενου φωτισμού. Επαναλάβετε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας τα διάφορα φίλτρα.

2. Κάνετε όπως # σε 1 ανωτέρω, αλλά χρησιμοποιήστε δύο διαφορετικούς τύπους ταινιών διαφάνειας. Συγκρίνετε τις φωτογραφικές διαφάνειες οπτικά ή χρησιμοποιήστε ένα πυκνόμετρο για να συγκρίνετε τις πυκνότητες μετάδοσης των αντίστοιχων περιοχών.

3. Φωτογραφίστε το διάγραμμα ColorChecker χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικούς τύπους ταινιών χρώματος. Κατόπιν συγκρίνετε τις φωτογραφικές διαφάνειες ή τις τυπωμένες ύλες με το ColorChecker. Για την κρίσιμη σύγκριση, ο τυποποιημένος φωτισμός, όπως βρίσκεται στα προϊόντα φωτισμού Χ-ιεροτελεστίας, πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Οι φωτογραφικές διαφάνειες πρέπει να αντιμετωπισθούν σε έναν τυποποιημένο θεατή διαφάνειας και οι τυπωμένες ύλες πρέπει να φωτιστούν από μια πηγή φωτός 5000K. Οι φωτογραφικές διαφάνειες και οι τυπωμένες ύλες μπορούν επίσης να συγκριθούν με τη χρησιμοποίηση ενός πυκνομέτρου.

 

Γραφικές τέχνες

1. Κάνετε τους χωρισμούς χρώματος και τα πιάτα του διαγράμματος ColorChecker. Τυπώστε το αντίγραφο μελάνι--χαρτιού του διαγράμματος ColorChecker. Συγκρίνετε το αντίγραφο με το αρχικό διάγραμμα υπό τους τυποποιημένους όρους εξέτασης, ή συγκρίνετε τις μετρημένες πυκνότητες αντανάκλασης χρησιμοποιώντας ένα πυκνόμετρο.

2. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε τώρα να διενεργήσετε τις απαραίτητες προσαρμογές για τη διαδικασία σας χωρισμού ή/και εκτύπωσης χρώματος.

 

Ηλεκτρονικές εκδόσεις

1. Κάνετε μια ανίχνευση του ColorChecker χρησιμοποιώντας τις τοποθετήσεις προεπιλογής του λογισμικού ανίχνευσής σας. Η ανοικτή ανιχνευμένη εικόνα στο λογισμικό χρησιμότητας έκδοσης ή ανίχνευσης εικόνας σας, μετρά έπειτα και καταγράφει τις RGB τιμές για κάθε μπάλωμα στην εικόνα ColorChecker.

2. Συγκρίνετε αυτές τις αναγνώσεις με εκείνους από ένα «καθαρό» ψηφιακό αρχείο της TIFF του ColorChecker ή από τον πίνακα κατωτέρω. Υπολογίστε και καταγράψτε τις διαφορές.

3. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχεδιάγραμμα χαρακτηρισμού είτε στο λογισμικό έκδοσης εικόνας σας είτε να ανιχνεύσετε το λογισμικό χρησιμότητας. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ρυθμίσει όλες τις μελλοντικές ανιχνεύσεις για να αντισταθμίσει τα χαρακτηριστικά του ανιχνευτή σας.

 

Τηλεόραση

1. Το πλαίσιο το διάγραμμα ColorChecker με βιντεοκάμερα και ρυθμίζει αρκετών ελέγχει τα όργανα ελέγχου για να επιδείξει το διάγραμμα όμοια.

2. Δείτε το διάγραμμα ColorChecker με διάφορα βιντεοκάμερα (που σιγουρεύονται το φωτισμό είναι πάντα ο ίδιος). Επιδείξτε τις εικόνες στα ισορροπημένα όργανα ελέγχου και ρυθμίστε τις κάμερες για να κάνετε όλα τα όργανα ελέγχου να ταιριάξουν με όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι υπόλοιπες διαφορές στην απόδοση χρώματος θα επιδειχθούν στα όργανα ελέγχου.

 

Τεχνικά στοιχεία

Τα ονόματα και οι προδιαγραφές χρώματος δίνονται στον πίνακα κατωτέρω. Οι σημειώσεις Munsell (που περιγράφουν το χρώμα από την άποψη του χρώματος, η αξία, και το χρώμα) χρησιμοποιούνται ευρέως από τους καλλιτέχνες, τους σχεδιαστές και τους τεχνικούς χρώματος. Τα ονόματα iscc-NBS υποδεικνύονται με μια μέθοδο που καθιερώνεται από το Συμβούλιο χρώματος διά-κοινωνίας και το εθνικό γραφείο των προτύπων των ΗΠΑ. _ο ορίζω όνομα είμαι είτε όνομα φυσικός αντικείμενο spectrally μιμούμαι, όνομα πρόσθετος πτερό (κόκκινος, πράσινος, και μπλε) και subtractive πτερό (κυανός, ροδανιλίνης, και κίτρινος), Munsell όνομα (για ο γκρίζος σειρά), ή βραχύνω iscc-NBS όνομα. Μια πιό σε βάθος τεχνική περιγραφή του διαγράμματος μπορεί να βρεθεί στο άρθρο «ένα διάγραμμα απόδοσης χρώματος» από Γ. S. McCamy, Χ. Marcus και J. Γ. Davidson, περιοδικό της εφαρμοσμένης φωτογραφικής εφαρμοσμένης μηχανικής, θερινό ζήτημα το 1976, εντάσεις 2, Νο 3, PG 95-99.

Σημείωση: Ο χρήστης πρέπει να είναι προσεκτικός για να αποφύγει τα χρωματισμένα τετράγωνα του διαγράμματος ColorChecker με τα δάχτυλα ή τα αντικείμενα που να χαλάσουν ή να λερώσουν τα χρώματα. Αποφύγετε το διάγραμμα ColorChecker στο φως, εκτός από όταν είναι σε λειτουργία. Επίσης αποφύγετε το στην υψηλής θερμοκρασίας, υψηλή υγρασία και τους χημικούς καπνούς. Ανάλογα με τη χρήση, συνιστάται να αντικαθιστάτε το διάγραμμα ColorChecker σας κάθε δύο έτη για να εξασφαλίσετε σωστό προσδιορισμό χρώματος.

 

Συνιστώμενα προϊόντα