Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

  • Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής
Μάρκες 3nh & TILO & Sineimage
Αριθμός Υπαλλήλων 100~200
Ετήσιες πωλήσεις 10000-50000
Ιδρύθηκε Έτος 1998
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

3nh, η εικόνα είναι όλες Tilo και ημιτόνου καταχωρημένα εμπορικά σήματα της επιχείρησης. Η Co. τεχνολογίας ThreeNH Shenzhen, ΕΠΕ (το www.3nh.com) είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Είναι μια μεγάλη επιχείρηση εμπορικών σημάτων που ενσωματώνεται από το διάσημο εμπορικό σήμα «3nh» και «Tilo» στη βιομηχανία μέτρησης χρώματος από την άποψη της σωστής στιγμής, της σωστής θέσης, και των σωστών ανθρώπων. Η επιχείρηση πηγής της επιχείρησης ιδρύθηκε το 1998. Για πολύ καιρό, έχει ειδικευτεί στην Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία στο διοικητικό τομέα χρώματος.
 
3nh είναι μεγάλης κλίμακας κατασκευαστής spectrophotometer του μετρητή διαφοράς χρώματος στην Κίνα. Οι κύριες σειρές προϊόντων της περιλαμβάνουν: YS60 οι σειρές benchtop spectrophotoemter, spectrophotometer κιγκλιδωμάτων σειράς TS, spectrophotometer κιγκλιδωμάτων σειράς YS (φορητά/υπολογιστής γραφείου), φορητό spectrophotometer σειράς NS, φορητό colorimeter σειράς NH, φορητό colorimeter σειράς NR, colorimeter αναγνωστών χρώματος σειράς χρωμίου, και ο μετρητής ελαφριάς ομίχλης χρώματος σειράς YH, καθώς επίσης και οι σειρές YG και NHG/HG σχολιάζουν το μετρητή Τα ελαφριά γραφεία εμπορικών σημάτων Tilo έχουν μια μεγάλες Ε&Α, μια παραγωγή και μια βάση πωλήσεων, και η παραγωγή και οι πωλήσεις της είναι πάντα στον ηγέτη για πολύ καιρό Η εικόνα ημιτόνου είναι ένα εμπορικό σήμα της επιχείρησης για να προσφέρει το διάγραμμα δοκιμής εικόνας, το λογισμικό δοκιμής και τις λύσεις, συμπεριλαμβανομένου του ανεξάρτητου διαγράμματος δοκιμής ψηφίσματος Ε&Α και παραγωγής υψηλής ευκρίνειας iso12233 και άλλη πλήρης σειρά διαγράμματος δοκιμής, τυποποιημένων πηγών φωτός, λογισμικού δοκιμής και εικόνας ημιτόνου λύσεων κ.λπ. δοκιμής έχει ένα επαγγελματικό εργαστήριο δοκιμής εικόνας. Και 3nh έχει επίσης πολλές εσωτερικές καινοτόμες τεχνολογίες για το μετρητή ερμηνείας, με υψηλό, μέσος και χαμηλός σχολιάστε την αυτόματη λειτουργία μετατροπής. Περιλαμβάνει την οικονομική σειρά Hg μεγάλης οθόνης, μεγάλη σειρά οθόνης αφής NHG με τη στιλπνή βαθμολογημένη πίνακας λειτουργία, οικονομική ψηφιακή σειρά YG.
 
Η επιχείρηση είναι επίσης ο εξουσιοδοτημένος πράκτορας της Philips και Sylvania. Όλα τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην πλαστική ηλεκτρονική, το χρώμα και το μελάνι, υφαντικός και τη βαφή, το έγγραφο εκτύπωσης, τα τρόφιμα, την ιατρική, τα καλλυντικά, τη επιστημονική έρευνα, τα σχολεία, τα εργαστήρια, τους οπτικούς εξεταστικούς εικόνας, και άλλους τομείς. Η επιχείρηση έχει συλλέξει έναν μεγάλο αριθμό ιδιαίτερα ταλαντούχων επαγγελματιών στη βιομηχανία, που υποβάλλεται αίτηση για πολλά καινοτόμα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και έχει τα δικαιώματα βασικής τεχνολογίας και πνευματικής ιδιοκτησίας των προϊόντων εικόνας 3nh, Tilo και ημιτόνου.

 

Το ThreeNH είναι ομάδα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων επιχειρήσεων όπως επόμενο:

 

Co. τεχνολογίας Shenzhen 3nh, ΕΠΕ

Co. τεχνολογίας εικόνας ημιτόνου Shenzhen, ΕΠΕ

Co. τεχνολογίας Tilo Shenzhen, ΕΠΕ
COLORCONTROLLER HK ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ

 


Κίνα Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0


 

 

3nh (ThreeNH) & TILO έχει 8 γραμμές παραγωγής για να κατασκευάσει τα διαφορετικά είδη Spectrophotometer προτύπων, Colorimeter, να σχολιάσει το μετρητή, το ελαφρύ κιβώτιο χρώματος, το διάγραμμα δοκιμής ανάλυσης με υψηλό - ποιότητα και την υψηλή ακρίβεια.

 

Η τεχνολογική καινοτομία είναι η πηγή για την ανάπτυξη 3nh (ThreeNH) & TILO. 3nh (ThreeNH) & TILO έχει μια υψηλή μορφωμένη ομάδα Ε&Α που προσπαθεί για την τελειότητα, τη προηγμένη τεχνολογία και την ομαδική εργασία.

 

3nh προϊόντα

 

Η ποιότητα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της επιχείρησής μας, και κάθε όργανο 3nh (ThreeNH) & TILO θα ελεγχθεί από QC μας το τμήμα. Μόνο QC το πέρασμα, όλα τα όργανα θα πάει στην αποθήκη εμπορευμάτων για την αποστολή.

 

3nh

 

3nh εμμένει «λαϊκός, πελάτης πρώτα, τεχνολογική καινοτομία, στην επιχειρησιακή φιλοσοφία βιώσιμης ανάπτυξης» για να ικανοποιήσει την απαίτηση πελατών συνεχώς, για να δημιουργήσει την αξία για τους πελάτες και για να επιτύχει τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση και την κοινή ανάπτυξη.

 

Έννοια υπηρεσιών:

* Εστίαση στο χρώμα για 20 έτη για να το βελτιώσουν.

* Η ακεραιότητα κερδίζει τον κόσμο.

* Συνεχής καινοτομία έρευνας και ανάπτυξης για την τελειότητα.

* Συνεχώς δημιουργήστε την αξία για τους πελάτες.

Ιστορία

1998              Καθιερωμένη Co. τεχνολογίας Shenzhen TILO, ΕΠΕ

1999- 2011    Ίδρυσε το κέντρο Ε&Α 3nh, διαδοχικά αναπτυγμένα colorimeters σειράς NH/NR, spectrophotometers σειράς NS, οι σειρές NHG/HG σχολιάζουν το διάγραμμα δοκιμής ψηφίσματος μετρητών και σειρών NQ/NE.

2012- 2016    Μετά από 4 έτη Ε&Α και επένδυση, καθιερωμένη εικόνα ημιτόνου για να παραγάγει τα διάφορα διαγράμματα δοκιμής.

2017- 2018    Spectrophotometer κιγκλιδωμάτων σειράς έναρξης YS30/YS45 και προς είναι διεθνής επιχείρηση ομάδας.

2019          Spectrophotometer υπολογιστών γραφείου σειράς έναρξης YS60 και οι σειρές YG ψηφιακές σχολιάζουν το μετρητή.

 

2020          Spectrodensitometer σειράς YD έναρξης/spectrophotometer υπολογιστών γραφείου μη-επαφών/χρωματικής προσαρμογής λογισμικό Pecolor.

Υπηρεσία

3nh & TILO Company υπηρεσία

 

προσφορές 3nh ελεύθερη εξουσιοδότηση ενός έτους εκτός από τα αναλώσιμα και την υπηρεσία συντήρησης διάρκειας ζωής. Αυτό το προϊόν είναι κάτω από την εξουσιοδότηση για 12 μήνες από την ημερομηνία αγορών. Οι πελάτες πρέπει να χορηγήσουν την κάρτα εξουσιοδότησης και την έγκυρη απόδειξη - - αγορά. Η εξουσιοδότηση είναι μόνο για τις αποτυχίες που προκαλούνται από το ποιοτικό πρόβλημα.

3nh επίσης προσφέρει το cOem & την υπηρεσία ODM που εδρεύουν σε MOQ 5 PC.

 

* Σημείωση: 3nh διατηρεί το τελικό δικαίωμα ερμηνείας στους όρους εξουσιοδότησης.

Η ομάδα μας

Ενώστε ως ένα, και εργασία σκληρή. Η ενότητα είναι η προϋπόθεση για να αντιμετωπίσει την πρόκληση. Η ανάπτυξη μιας επιχείρησης relys όχι μόνο ένα άτομο ή μερικοί άνθρωποι, αλλά και προσπάθεια όλου του προσωπικού,

Επειδή τα προϊόντα 3nh&TILO ανήκουν στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, έτσι μέρος του προσωπικού παραγωγής έχουμε τη ικανότητα παραγωγής συγχρόνως επίσης έχουμε μια έρευνα και η δυνατότητα ανάπτυξης, μπορεί να αποτρέψει την έκτακτη ανάγκη στην παραγωγή, αυτό είναι το πρόβλημα εμποδίζοντας τον πρώτο προτού να βγούν.

3nh η ομάδα ομάδας ενώνει πάντα πολλές εκθέσεις όπως το υφαντικού, κεραμικού, εκτύπωσης έγγραφο κ.λπ. ChinaPlas.

 
Αφήστε ένα μήνυμα